Followers

EXCHANGE LINK KAT CNI

PLACE YOUR ORDER HERE OR SMS 019 9726153

Name:
Email Address:
Mailing Home Address
Product Code
Phone Number
Banking cimb
maybank

Put a website form like this on your site.

HARUM MALAM /KOKURYU SUPER SUMMER CAKE

"sakit-sakit sedap macam MALAM PERTAMA kahwin dulu!" bukan tu je..BAU BADAN MACAM BAWANG PUN DAH HILANG!! p/s; Halal jakim dan kkm semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete p/s; Sesuai untuk kaum hawa, HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir period, sesuai diambil ketika period, dalam pantang dan menyusu baby, yg belum kahwin pun boleh Untuk Wanita shj 1 btl 250ml tahan utk seminggu lebih Cara pengambilan:- 1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam) *Wanita Mengandung Dilarang Kebaikan: -Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual -bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering -Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina -Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing -Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon -Mengurangkan tekanan dan tension -Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan SAPA ADA MASALAH KAT BAWAH NI WAJIB AMIK HARUM MALAM *MASALAH BAU BADAN ALA2 BAU BAWANG GITEWWW *MASALAH KEPUTIHAN *MASALAH GATAL VAGINA *MASALAH HUBUNGAN INTIM SUAMI ISTERI *MASALAH HAID *MASALAH CEPAT LETIH/KURANG BERMAYA DALAM AKTIVITI HARIAN HARUM MALAM MEMANG POWERRR HEHHE Produk HARUM MALAM ni adalah supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa. Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh. Hasilnya tubuh akan wangi semulajadi jika diamalkan berterusan. Ia mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian. Apmacam best tak? Itulah aku cakap korang tak caya. Ok kita sambung lagi ek Yang ni di antara kebaikan HARUM MALAM ni -Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual -bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering -Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina -Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing -Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon -Mengurangkan tekanan dan tension -Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan Ramuan : Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica. HARUM MALAM ni bukanlah ubat yang pahit tuh, ianya ala-ala minuman kesihatan gituh. Dengan hanya minum 2 kali setiap hari, 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur, badan pasti berbau enak dan yang paling bagus side effect bagi produk ini adalah ia dapat merapatkan organ intim wanita. Bestnya orang pompuan ek.
BERMINAT SMS OR WASSUP 019 9726153

model dlm video ni guna Jade + Russet







KOKURYU SUPER SUMMER CAKE



KOKURYU SUPER SUMMER CAKE
Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake (Bedak Arab):
- 3 in 1 (moisturizer, foundation, powder)
- Tahan selama 8 jam
- Boleh diguna ketika solat
...- Halal
- Kulit akan bertambah cantik apabila berpeluh (kalau berpeluh hanya 'lap'kan tisu pada muka, tisu tidak akan melekat di muka)
- Berbau wangi
- Selepas dipakai akan mengikut warna darah (jadi ada satu warna sahaja & sesuai untuk semua warna kulit)
- Mengecutkan jerawat bagi yang berjerawat
- Muka semakin lembut & gebu
- Menjimatkan masa & wang
- Disertakan bersama span yang lembut, mudah dipakai & tidak akan kepam apabila disimpan setelah dibasahkan

Cara menggunakannya:
- Basahkan span
- Sapukan span pada bedak
- Ratakan ke seluruh muka

satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. ( ikut penggunaan masing-2)




PERSOALAN BERKENAAN BEDAK ARAB:

Betul ke ada tanda HALAL
- YESS...mmg ada tertera logo halal di kotak bedak arab tu.


BEDAK ARAB (Kokuryu Super Summer Cake)


Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!

Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.

5. Mengecutkan jerawat.

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.

7. Tahan Selama lebih 8 jam.

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.


11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. ( ikut penggunaan masing-2)


bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni.



Cherry = untuk kulit cerah
Orange Blush = Untuk Kulit sederhana  Cerah
Russet = warna yg selamat semua boleh masuk (warna paling popular)
Jade = Sebagai Concealer * boleh dipadankan dengan mana-mana bedak arab




Red Case~50gm
~RUSSET~

HARGA RM50 TERMASUK POS





1. Mengikut pengalaman pelanggan yang telah menggunakannya, penggunaan bedak ini boleh bertahan selama lebih dari 3 bulan.
2. Bedak ini merangkumi moisturiser, foudation dan bedak , jadi, dalam masa lebih 3 bulan, hanya perlu beli satu bedak sahaja tetapi dah merangkumi 3 produk, daripada membeli 3 produk berasingan..
3. Penggunaannya yg mudah dan memakan masa yg singkat, dapat menjimatkan masa untuk berhias







LAGI TESTIMONI DARI PENGGUNA LAIN




















No comments:

Post a Comment